Farmàcia Santa Maria

El meu cabell demana detox

Hola!

Que poc ens queda ja per liquidar gener …! I jo amb aquests pèls!

Fa temps que vaig decidir canviar de filosofia a l’hora de tractar el meu cabell. He de dir que tinc un cabell bastant gruixut i que requereix de moltíssima hidratació. Per aquest motiu, recordo que em deixava seduir pels anuncis de tractaments que prometien solucionar qualsevol problema de cabellera. I la veritat és que a el principi em convencien, però a l’poc veia que tornàvem a les mateixes i recobrava el meu cabell ressec i trencadís. Així que anava provant … Vaig arribar a tenir tants pots de xampú i de mascareta al bany que un dia em vaig por a mi mateixa!

Tots aquests productes solen tenir una elevada composició de silicones. Aquestes silicones maquillen el cabell de manera que a el principi semblen ser la solució, però són tan sols un pegat ja que no tracten les fibres en profunditat. Així que un bon dia, cansada de provar, vaig decidir optar per línies naturals que no continguessin silicones ni sulfats, en el que seria un procés de detoxificació capil·lar.
Cridem procés “detox” de cabells a l’procediment pel qual el teu cabell s’allibera de tòxics com les silicones i els sulfats. Es recuperen i potencien així els processos naturals mitjançant ingredients també d’origen natural, que fan que el cabell que neix des de l’arrel estigui el més sa possible.

Els productes convencionals de cura de cabells contenen silicones i sulfats que són molt agressius amb els teus cabells.
Els sulfats són potents detergents que a més de dissoldre la brutícia, eliminen els olis naturals que crea el nostre cos. El seu ús continuat pot generar problemes d’irritació, picors, sequedat o fins i tot caiguda de cabells.
Les silicones actuen com emol·lients i segelladors de cutícula. Tendeixen a acumular-se en forma de residus a cada rentat i com a resultat, a la llarga, provoquen que el cabell s’embruti amb més facilitat, generant una dependència de l’ús de xampús que al seu torn deterioren les fibres capil·lars i el cuir cabellut.

Per alliberar la nostra cabellera de tots aquests tòxics cal fer ús de productes que basin la seva composició en ingredients naturals com l’oli de coco orgànic, el te rooibos, el castanyer d’índies o l’àloe vera, i detoxificantes, com els actius naturals de vinagre de poma, magrana i revetlla.
Aquest procés “detox” no és instantani, el teu cabell necessita un temps per desprendre completament d’aquests tòxics i comenci a treballar de manera natural.
Lamentablement, gairebé tots els xampús “naturals” que trobem comercialitzats, no són tot el naturals que haurien de ser, ja que alguns segueixen tenint sulfats. A la farmàcia, si disposem de productes capil·lars naturals d’alta gamma i de procedència orgànica, que ens asseguren un producte 100% natural i BIO.

Vine i t’expliquem com diferenciar un xampú veritablement natural d’altres que prometen ser-ho i no ho són. T’esperem!