Farmàcia Santa Maria

Análisis epigenétic

Hola!

Aquest matí parlava amb una clienta sobre els suplements més adequats per tractar un estat de decaïment.

La veritat és que amb la vida que portem, qui més qui menys necessitem d’algun reforç per poder aguantar l’estirada amb certa dignitat.

Per sort, disposem d’un arsenal terapèutic bastant ampli que ens pot ajudar a sentir-nos molt millor. Com escollim llavors? Doncs és molt important escoltar atentament el que ens expliqueu, però també ho és saber utilitzar les tècniques diagnòstiques que tenim al nostre abast. És llavors, quan se m’ha ocorregut que avui podria parlar-vos d’l’anàlisi epigenètic. A més us ho havia de des de l’entrada anterior!

L’epigenètica és una tècnica que ens té encantats, perquè ens permet realitzar un diagnòstic personalitzat de les necessitats de cada pacient. Només hem d’agafar les arrels de 4 brins de cabell i escanejar el seu informació epigenètica. Aquesta informació digitalitzada s’envia a un centre de descodificació i en 15 minuts es torna en forma d’un dossier complet individualitzat per a l’optimització funcional de l’pacient. Obtenim informació nutricional, situacions d’oportunisme microbià, de toxicitat i de sensibilitat a determinats aliments i additius.

Aquest matí la nostra clienta ens comentava que tot i tenir una dieta variada i consumir un suplement vitamínic, es trobava decaiguda. El test epigenètic ha detectat un desequilibri en la proporció dels diferents tipus de greixos en la seva dieta i també estava necessitada de vitamina D, però no necessitava reforçar cap altre grup vitamínic ni minerals, que és el que estava fent. Li hem pautat les recomanacions nutricionals pertinents i hem canviat el suplement per un més adequat. Estic segura que d’aquí a un parell de setmanes es troba molt millor. Anirem fent el seguiment!

Us apunteu a posar-vos a punt per al “nou any”? Passa’t i et faig una anàlisi epigenètic.